Trumpai: Jazzu restorano „BasiBasi“ kainos kandžiojasi

Befstrogenas (mušta, juostelėmis supjaustyta, pakepinta ir patroškinta jautiena) su bulvių koše – 14 Eur, keptas šamas – 13 Eur, cirkuliuotos vištienos papilvė – 12 Eur, pigiausias pagrindinis patiekalas (nelabai skanus) burgeris – 7 Eur, keptų burokėlių salotos su ožkos sūriu – 6,50 Eur, topinambų sriuba – arti 6 Eur. Šie netradiciniai gana aukštų kainų patiekalai – neseniai Anykščiuose atsidariuosio Jazzu restorano „BasiBasi“ meniu.  

Per valandą, kurią čia praleidome, matėme porą klientų, išėjusių iš restorono po to, kai peržiūrėjo meniu. Tačiau ir valgančiųjų netrūko. „BasiBasi“, ko gero, taps vieta paragauti kažko naujo, jei anykštėnams tokios kainos priimtinos. Galbūt ši vieta, kaip ir daugelis Anykščių viešo maitinimo įstaigų, išsilaikys miesto svečių dėka. Tik laikas parodys, ar restoranas neprapuls pigesnių kavinių apsuptyje.


Paulius Briedis