Kupiškio jaunimo centrą palieka Gintarė Bartaševičiūtė

Gintarė Bartaševičiūtė. Emilijos Briedytės nuotr.

Labai draugišką KJC kolektyvą per kelis mėnesius palieka jau antra darbuotoja. Darbą užsienyje pasirinko Simona Vogulytė, ir štai – atviras Gintarės Bartaševičiūtė Kupiškio jaunimo centro „Facebook” profilyje išspausdintas laiškas. Ji rašo:

„Sveiki! „Net nežinau nuo ko pradėti…daug norėčiau pasakyti. Galimybės…visada sakiau, kad galimybių būna daug, įvairių ir netikėtų. Jeigu darai kažką, ką tikrai nori daryti – nesižvalgai į kitas galimybes. Jeigu darai tai, ką nori daryti, bet tavo vietą bet kada gali užimti kitas (sakau atsižvelgdama į šių dienų politinę situaciją, visi juk kalba apie permainų troškimą), tuomet į galimybes pažvelgi kitaip, nes bijai, kad tokios galimybės nebebus. Bet esmė yra ta, kad vakar man atsirado galimybė siekti tikslų ir savo svajonių įmonėje, kurioje nebūsiu priklausoma nuo kitų, viskas priklausys nuo mano pastangų. Tad po ilgų svarstymų nutariau nepraleisti šios galimybės… Didžiausias džiaugsmas, kad Jus visus pažinau, sutikau, pamilau, turėjau gražių akimirkų…didžiausias liūdesys, kad išeinu…taip pat kad jaunimo centro likimas gali būti neaiškus, bet Jūs patys dar galit nulemti, kitų darbuotojų galimybes, galite pakeisti tėvų, senelių ar savo sprendimus.

Taigi, jeigu bus norinčių šiandien pasimatyti, pasibūti ir aptarti, ką nuveikėm, ką išmokom, ką supratom ir išgirsti mano didelę padėką Jums už viską, tai labai lauksiu 🙂 . Jaunimo centre būsiu nuo 17 iki 12 nakties :)) Na, o kas negalės šiandien, dar būsiu kovo 23 d. Iki pasimatymo! :*.”

Kalbos apie galimą uždaryti Kupiškio jaunimo centrą, matyt, veikia žmones. Jie svarsto:

 

Ką ir bepridursi…

 

Parengė Adelė Varnaitė